Bedste røde tørklæder til kvinder

Med efteråret lige rundt om hjørnet, giver vi dig fem smukke røde tørklæder til kvinder til enhver lejlighed.

Bedste røde tørklæder til kvinder

Accessorize med en fed farvet tørklæde dette efterår, og sørg for du er bemærket. Bundle på et af disse trendy, varme tørklæder i en farve, der aldrig går ud af stil.

Light silke

Dette er en klassisk tilbehør, der burde være en mode must have for kvinder i alle aldre. Den luksuriøse fornemmelse af silke, jordbær skygge... Dette vil lyse ethvert outfit op og give dig et kig på klassen. Det kan også bæres med en casual outfit, som en simpel hvid skjorte og jeans, for at tilføje en lille strejf af elegance. Invester i dette, og du vil ikke fortryde, da det er et tilbehør, der kan blandes og matches for en række af udseende. Hvis du ikke ønsker ensfarvet, prøv en, der har dele i en anden tekstur, såsom den viste Salvatore Ferragamo scarf (theoutnet.com).

Trendy mønster

Vi elsker Alexander McQueen mønstrede kraniet tørklæde i rødt og hvidt, men hvis du ikke er til at bære kranier, skal du vælge et mønster, der afspejler din egen stil og smag. Du kan gå til simple farvekombinationer, eller gå til en sød, ung udseende ved at vælge et mønster af hjerter eller frugter.

  • Alexander McQueen Skull scarf (alexandermcqueen.com)
  • Marc by Marc Jacobs Floral scarf (stylebop.com)
  • Pieces heart tørklæde (welikefashion.com)

Sløjfen

En vinter skal have et loop tørklæde er ligesom en rullekrave krave uden skjorte. Vi elsker Genna Cowl strikke uendeligt tørklæde (vist ovenfor, etsy.com), som er lavet af utrolig blød mohair og silke strikket ind i en interessant gapped mønster. Bare smid den på over dit hoved, og du er god til at gå. Ideel til belysning op en mørk vinterfrakke, vil den holde din nakke varm, og du kan også putte i håret hvis det regner for at forhindre din frisure fra at blive ødelagt.

Den wrap

The Wrap (via www.inarkansas.com)

En wrap er en overdimensioneret tørklæde, der kan bæres rundt om halsen eller draperet omkring skuldrene. Du kan folde den i to og bære det som en almindelig tørklæde, eller åbne det til fuld længde og pak det omkring din overkrop. Det er alsidig og hofte, og uerstattelige på blæsende dage. Prøv Loro Piana "tissue vægt" tørklæde, som er let alligevel varm, og har en dejlig gennemsigtig tekstur.

Varm uld

Varm Uld (via www.loveitsomuch.com)

Ah, der er virkelig ikke noget bedre end bundling op i et blødt, varmt tørklæde om vinteren. Gå efter et tørklæde strikket af tyk, kabel-lignende uld, da det vil holde dig varmere. Jeg tror også, det ser mere nuttet end en almindelig tørklæde, en slags gør du føler dig som et barn under feriesæsonen igen!

Af den måde, vidste du, at bære et rødt tørklæde kan betyde forskellige ting i forskellige kulturer? Besøgende i Pamplona bull festivalen nødt til at bære et rødt tørklæde i respekt for martyren San Fermin (og ikke at tiltrække de tyre). Børn i Kina bærer ensartede røde tørklæder om halsen, hvis de er en del af de unge pionerer, det er en slags hædersbevisning for skolebørn. Den græske lave en "tørklæde velsignelse" under bryllupper, hvor nære familiemedlemmer wrap et rødt tørklæde omkring bruden at symbolisere frugtbarhed.

Aktuelle artikler