Den mest berømte og ikoniske poser

Der er to sider af mode: Den ene handler om, hvad der er hot og hvad er ikke, det handler om trends og altid søger efter den næste bedste ting. Den anden side af mode er en, der kan stjæle dit hjerte. Denne side handler om at skabe mindeværdige, enestående og tidløse stykker, hvis værdi og popularitet simpelthen aldrig falme.

Den mest berømte og ikoniske poser

I dag skal vi til at gennemse nogle af de mest berømte poser, som ændrede ansigt mode til gode. Nogle af dem blev først gjort i begyndelsen af ​​sidste århundrede, mens andre er forholdsvis nye, men de er kommet for at blive.

Louis Vuitton, Christian Dior, Chanel, Hermès og Fendi er modehuse med ikonisk status og rig, berømt historie. De har stået sin prøve tid, fordi de ikke var at skabe bare tøj og tilbehør, de var at skabe en livsstil.

Hvis nogle af deres tasker kunne tale, ville vi lytte til dem i timevis, fordi deres rejse var at storslåede og spændende. Her er vores top fem, plus nogle hædrende omtale, så hver mode elsker kan minde sig selv, hvad der gjorde dem falde i kærlighed med disse it poser.

Louis Vuitton hurtig

Tro det eller ej, blev denne taske oprindeligt lavet til transport champagneflasker tilbage i 30'erne. Den ikoniske Louis Vuitton monogram taske var Audrey Hepburn favorit, men hvis du ikke er en fan af poser med virksomhedernes logoer, Speedy kommer i mange prints, tekstiler, fra roser og pandaer til graffiti inspireret.

Den kommer også i forskellige størrelser, så med al denne mangfoldighed, elsker ikke så mærkeligt kvinder over hele verden, denne taske. Selvom den oprindelige Speedy blev moderniseret, kvaliteten er forblev det samme, så det er sikkert at sige, at denne taske er uforgængeligt. Selvom prinsesse Grace af Monaco var en Hermès fan, hun nød omsorg oprindelige Speedy fra tid til anden. Hvis det var godt nok for Audrey og Grace, hvem er vi til at argumentere?

Hermes Birkin taske

Birkin taske historie er ganske enkel. Jane Birkin, model, skuespiller, musiker og lang sigt kæreste Serge Gainsbourg, et af de største kunstnere i vor tid, var på rejse fra Paris til hendes hjemby, London. I løbet af denne tur, hun klagede over sin kurv til manden ved siden af ​​hende, som var administrerende direktør for Hermès, Jean-Louis Dumas, som Jane ikke vidste. Hun ønskede en enkel, læder taske, spacey og almindelig, men der ville passe hendes stil. Efter et stykke tid, skabte Hermès én specielt til Jane Birkin og i et blink med øjet, blev denne utilsigtede taske et must have. Denne taske var så populær, at der på et tidspunkt var der en seks år lange venteliste!

I dag er Victoria Beckham er sandsynligvis den største fan af denne taske, da hun åbenbart har en i hver farve nogensinde er lavet, mens andre berømtheder, som Kim Kardashian, Olivia Palermo, Rachel Zoe, Eva Longoria, for at nævne et par stykker, bære denne taske stolt, både under dovne dage og formelle nat begivenheder.

Marc jacobs stam

Canadiske skønhed, Jessica Stam, beskrevet som en "dukke ansigt med de mest fortryllende øjne ever", fik en pose opkaldt efter hende, da hun stadig var teenager. Denne pose er meget let at bære, fordi det har en vis dosis af sødme og vintage følelse til den. Stam taske blev først spottet på Marc Jacobs landingsbane show tilbage i efteråret 2005.

Selv om nogle mode eksperter mener ikke, det ville vare, posen er stadig et must have blandt kvinder, der elsker mode. Det leveres i forskellige, levende farver og størrelser og Chanel vibe, som denne taske har helt sikkert hjulpet med sin popularitet. Marc Jacobs, den vigtigste kreative designer for Louis Vuitton, ved, hvordan man skaber langvarige mode stykker, så vi vil tale mere om hans kreativitet og passion for mode i den nærmeste fremtid.

Yves Saint Laurent Roady taske

Roady taske er et stort, hobo taske, der kan bære alt hvad du behøver og meget mere. Den blev skabt af den tidligere kreative direktør, Stefano Pilati og det øjeblikkeligt blev et hit blandt berømtheder, som Angelina Jolie, Kylie Minogue, Blake Lively, Mary-Kate Olsen, Katy Perry, Rihanna og Sofia Vergara.

Igen, nøglen til succes er i enkelhed og mangfoldighed. Roady blev første gang set på landingsbanen for Yves Saint Laurent efterår / vinter show for 2009-2010 sæsonen. Den er lavet af ædle skind, ligesom struds, krokodille og firben, og du kan tilpasse det med et bredt udvalg af håndtag eller endda har det monogram.

Hvis du er klar til at investere i en almindelig, men høj kvalitet taske, tjek andre Yves Saint Laurent tasker, ligesom Easy eller Muse.

Mulberry Alexa taske

Selvom det ser ud som franske modehuse dominere verden af ikoniske poser, British Mulberry overraskede modeverdenen kun to år siden, da Alexa taske kom ud. Inspireret af Alexa Chung, denne taske afspejler hendes ubesværet, lav nøgle stil.

Ifølge historien, så kreativ direktør for Mulberry et billede af Alexa bærer et vintage mænds Mulberry dokumentmappe, som tilhørte hendes far. Som et resultat, gjorde Mulberry varemærket posen og britiske modeikon, TV studievært, model og klummeskribent, blev et ansigt af mode historie.

Mulberry lanceret en række spin-offs i farver og stilarter, garanteret at tilfredsstille fans af den oprindelige Alexa taske, som omfatter Olivia Palermo og Leighton Meester.

Gucci Jackie O, 2,55, Fendi baguette og mange flere

Balenciaga city og Chanel 2,55 blev allerede diskuteret, så det er den eneste grund til at de ikke er medtaget på dagens liste. Chloe Paddington blev født i 2005 og gav boho dronninger, Kate Moss og Sienna Miller et unikt og prestigefyldt taske, der matchede deres outfits perfekt.

Fendi Baguette håndtaske var designet til at blive gennemført under armen som en fransk brød, og det blev populær takket være Sarah Jessica Parker køn og byens karakter, Carrie Bradshaw.

Opkaldt efter den berømte skuespiller og prinsesse af Monaco, Grace Kelly, The Hermès Kelly Bag er en klassisk, tidløs håndtaske, elegant og passende til enhver lejlighed.

Lady Dianas favorit er Christian Dior Lady Dior taske, som symboliserer prestige og klasse til denne dag. Vi har ikke glemt Gucci eller Burberry, så hold læsning din foretrukne online-magasin, fordi vi vil fortsætte med at præsentere absolutte klassikere fra mode planet.

Aktuelle artikler