Efterår 2012 modetrends: aftentasker

Med den nye sæson nærmer sig, er det tid for os at komme ind i kommende trends og vælge, hvilke dem vil passe vores personlige stil og hvilke vi vil springe over. Store og indflydelsesrige modehuse og designere skabt forskellige samlinger, saltning os visse trends og tendenser.

Efterår 2012 modetrends: aftentasker

Mens den følgende sæson måske ikke så farverig som tidligere, er der en masse at se frem til. I dag skal vi finde ud af, hvilke aften poser er mode favoritter til koldere dage.

Mens du browser gennem nye kollektioner, bemærkede jeg fem tendenser blandt aften poser. Koblinger er varmere end nogensinde, og blandt dem kan du finde nogle fantastiske stykker, med pigge, ædelsten, pels og forskellige tekstiler. Marchesa og Alexander McQueen synes at tilbede disse koblinger, som er alt om detaljerne. På den anden side, er der enkle og minimalistiske punge, som præsenteres af Valentino, som er lige så elegant og sofistikeret. Spørgsmålet er: hvilke af dem kan du lide det bedre? Kig på de aktuelle tendenser og fortælle os, hvilke der er din kop te.

50 nuancer af rødt

Luksuriøs og sexet rød kun vokser sig stærkere i mode kredse. Fra lys Valentino rød til mørkere nuancer som purpur, rød er den mest populære farve de kommende efterår / vinter 2012-13 sæsoner. Uanset om du vælger en kasse kobling, lille pung med en kæde eller læder, kammertjener lignende krop cross taske, kan du slå ethvert outfit til en chic én med et strejf af rødt.

Enkelhed

, Rolige og naturlige farver, enkelt og tidløst form og læder som et vigtigste stof er en anden stor trend blandt aften poser. Marni, Givenchy og Valentino præsenterede os absolutte klassikere - koblinger, der er elegant og romantisk, der er passende for enhver alder eller lejlighed. Alle af dem er i sort, så med de rigtige par sko og en lille kjole i en farve efter eget valg, har du et sæt tøj, du vil være i stand til at bære i mange sæsoner fremover. Miu Miu, Marc Jacobs og Lanvin gik lige elegante udseende, men i efterårets farver, ligesom tan, blå og lilla.

Udskriver

Mens slange prints er stadig blandt de mest populære, især blandt Marchesa s og Brahmin samlinger af aften poser er andre prints stadig derude. Balenciaga gjorde en interessant blanding af populære røde, leopard print med en guld detaljer, mens Gareth Pugh viste os sine futuristiske og geometriske innovationer med en samling af skarpe og dristige aften poser. Selv blomsterprint er stadig attraktive og trendy, men de er gået mørke, bliver mere velegnet til kolde og grå dage.

Gå efter guldet

Dolce & Gabbana, Marchesa, Burberry, Chanel og Alexander McQueen enige om, at der er intet som en lille guld kobling til at fuldføre et sæt tøj til en særlig begivenhed. Opmærksomhed på detaljer om disse små poser er fremragende. Du kan vælge mellem forskellige efterårsfarver, så længe den, der stikker ud, er guld. Med disse koblinger, behøver du ikke smykker, fordi de er stærke og luksuriøse nok til at gøre ethvert outfit glans.

Sølv & sort

Kniplinger og nitter på sølv metallisk eller sort baggrund er en anden måde at vise din dame som stil og gøre rummet gnistre. Mens guld er et fantastisk valg for en liste events, sort & sølv koblinger er mindre formelle, men stadig røde løber værdig. Roger Vivier og Chanel Paris-Bombay kollektioner gjort denne tendens, mens andre fandt det interessant nok til at følge. Disse poser vil se endnu mere fantastisk med rige sølv halskæder eller orientalsk inspirerede hår stykker.

Aktuelle artikler