Top seks Alexander McQueen tasker

Efter den tragiske død af designeren var det svært at tro, at hans arv vil mode imperium Alexander McQueen fortsætte med at bryde grænser og være en konstant snak om byen. Men efter at det blev afsløret, at det kongelige bryllup kjole er lavet af denne britiske modehus McQueen var på toppen, en gang til. Det er her, han hører, trods alt.

Top seks alexander mcqueenand # 8217 s tasker

Mærket blev grundlagt i begyndelsen af ​​90'erne, og mens McQueens som designer viste os mange skrøbelige og ærlige kreationer, han kom ind i verden af ​​Haute Couture med kontroverser og chokerende modeshows. Mens John Galliano var dramatisk, var Alexander McQueen L'Enfant Terrible, men begge af dem var mere end blot et pust af frisk luft til den magiske verden af ​​mode.

De ændrede det for godt i hver eneste stykke, de nogensinde har lavet. Sarah Burton fortsatte McQueen arbejde, finde inspiration i de mest usædvanlige og uventede steder, ligesom McQueen gjorde. Så her er seks kategorier af poser fremstillet af denne berømte modehus, der aldrig stoppe med at overraske alle, der kan lide mode kombineret med kunst.

Union jack

Alexander McQueen skull koblinger er de mest populære tilbehør til røde løber begivenheder. Berømtheder, ligesom Diane Kruger, Emma Watson eller Selma Hayek simpelthen elsker dem, fordi de er tres smarte og praktiske, men samtidig hver enkelt af disse fantastiske koblinger er som et lille stykke af kunst. De mest populære er inspireret af Union Jack, og du kan finde dem i forskellige farver, med krystaller og nitter. Hvis du er på udkig efter den kobling, McQueen har dristigste og fedeste, ikoniske dem.

Knuckles kobling

Apropos fed, men meget feminine koblinger, Alexander McQueen Eel Brass-Knuckles Clutch er endnu et hit fra den ikoniske modehus. Disse koblinger er længere, allerede accessorized, så du ikke behøver at bekymre sig om cocktail ringe eller endda armbånd. De kommer i forskellige farver, fra mørkegrøn og rød til skinnende sølv og blid pink. Nogle af dem er dækket med pigge, andre er snøret op, mens de mest passionerede dem har velour detaljer i mørkere nuancer.

Den Novak

Den Novak af Alexander McQueen er en samling af håndtasker og koblinger inspireret af Hollywoods gyldne pige, Kim Novak, bedst kendt for sin rolle i Hitchcocks "Vertigo". Den kombinerer bløde materialer og croc. De Novak poser er meget alsidig, og de passer godt til temmelig meget enhver stil. Mens McQueens koblinger er mørke, fyldt med goth vintage ånd, Novak poser er mindre formelle og hensigtsmæssigt både for dage og nætter.

Heroine

Heltinde er en tidløs luksus brik, som fik sin debut tidligere denne sommer. Det kommer i en lille, rektangulær form og et medium firkantet form og i forskellige farver. Det er en enkel, smuk taske, slags beskedne, men når du ser det, skal du falde i kærlighed med det. Mens McQueens poser er altid pebret, disse dem gå fra 2.000 til over 35.000 dollars. Omkostningerne ved at holde en heroisk taske er ganske dyr, men glem ikke, at du ikke bare købe en pose, du køber et stykke af McQueen mode rige.

De manta

En overdimensioneret kuvert clutch er inspireret af storslåede havdyr, kaldet manta ray. De Manta tasker kommer i forskellige farver og størrelser, men de mørke blomsterarter trykte dem er alles favorit. Bortset fra koblinger, der er versioner af De Manta tote tasker, lavet af læder og perfekt til afslappet chic look. De udskrifter på De Manta poser er forbløffende, fra slanger og florals til mælkebøtter og gibbonaber.

Mere mindeværdige koblinger

Det er virkelig svært ikke at nævne den berømte edderkoppespind kobling, steg den sorte eller samurai guld. Inspiration går langt ud over de designs vi har set før, hvilket skaber et univers kun sande mode elskere kan forstå. Mens kranier, roser og stutterier er altid interessant at se i high fashion, gik McQueen selv ud over mode, skaber reelle stykker af kunst. Selvom han ikke længere er hos os, Sarah Burton gør et imponerende arbejde holde hans ånd i live.

Aktuelle artikler