3 store film dato tøj ideer

Plukke et sæt tøj til en dato måske ikke virke som en big deal til andre, men det er! Jeg mener, chancerne er du har været døende til denne dato til at ske for Gud ved hvor længe! Så her er 3 forslag til din date outfit!

3 store film dato tøj ideer

Selvfølgelig, at vælge et sæt tøj, afhænger ikke kun ved den selv, men også på din personlige stil og på din egen idé om, hvad der virker bedst for dig, hvad du føler dig mest tilpas i hvad er dine foretrukne stykker, farver, passer osv.

Så se på disse som en slags generelle retningslinier, der er her for at hjælpe dig med at træffe et valg.

1.. Casual chick

Et par gode skinny jeans aldrig gå ud af stil, og de altid ser meget rart, hvis du har en pæn figur. Parre dem med en trykt løs top, som er super populær i denne sæson, og en sød jakke, hvis det får kølige, da det normalt gør i de fleste biografer.

Dernæst har vi den absolutte must have. Et par søde og comfy UGG støvler, der ser godt med denne type outfit. Så har vi en stor rød pose som en lille pop af farve, som virkelig åbner op for hele outfit. Posen går godt med t-shirt, men ikke i den klassiske måde, som du ønsker at undgå. Et par nice øreringe og en sød armbånd og du er indstillet!

2.. Blød og girly

Hvis du er mere af en girly pige, der kan lide en mere subtil farvepalet, nederdele, ballet lejligheder og den slags ting, måske denne her er mere for dig.

En sød nederdel med en blomstret print, der ikke springer for meget, men er virkelig blid, parret med en solid farve tee og en sød neutral bælte er en sikker og stilfuld måde at gå. Holde til basen farven på vores nederdel som er form for en bleg pink, beige og hvid, skal du vælge dine sko, cardigan og en pung, som vi gjorde her.

Tilsæt lidt smykker, men ikke for meget, og der har du det - en sød og girly outfit, der er fantastisk til film og andre steder!

3.. Dressy

Hvis din stil er mere på elegant side du måske overveje at gå efter noget lidt mere klassiske og modne. Udover, på denne måde er du perfekt klædt på til en middag og en film - en typisk dato.

En lille sort kjole, med en lille twist muligvis og en sød par classy sort spids ballet plats gå perfekt sammen. Jeg vil foreslå at gå med lejligheder til en film dato, fordi jeg har lyst til høje hæle ville være overkill.

Her pung er redegørelsen brik, og du bør have en erklæring brik, hvis du vælger denne form for et kig, ellers kan du ende med at se mere almindelig end klædt. Dette er grunden til dette outfit beder om at blive færdig med nogle super sexet rød læbestift og neglelak. Voila!

Aktuelle artikler