5 dejligt alternativ tøj til kvinder

Der har altid været piger, der ikke rigtig passer ind i hvad samfundet mener en pige skal se ud. Du har set dem - de er de piger med piercinger, tatoveringer eller blot forskellige tøj. Jeg har været en af ​​dem hele mit liv. Forestil dig min glæde, da jeg fandt ud af, at jeg ikke behøver at bære mænds tøj længere, fordi der er alternative tøj til kvinder.

5 dejligt alternativ tøj til kvinder

Så denne ene går for alle de alternative piger derude. Du behøver ikke at bære pink til at ligne en pige. Du kan forblive tro mod dig selv og stadig se godt ud. Tjek listen over bedste alternativ tøj til kvinder.

1.. Dr. Martens sko

Dr. Martens sko og støvler er nok den mest genkendelige element, når det kommer til alternative tøj. De har været rundt længe nok til at stjæle hjerter af masser af mennesker, der er i alternativ stil. Senest har virksomheden begyndt at producere mere feminine modeller, så nu er der noget for enhver pige. Uanset om du er en fan af den originale 1460 model, eller du gerne vil noget mere pige-agtig, Dr. Martens er dit valg.

2.. Dr. Martens tøj

Den berømte sko-og støvler Virksomheden har i et øjeblik under deres arbejde, indså, at de kan lave tøj også. Og lad mig fortælle dig - det er rart tøj. Tøjet er temmelig påvirket af arbejdstagernes stil, men elementerne er stadig feminin, med flotte linjer og de ser godt ud på næsten hver pige.

Valget er ikke meget store men - der er skjorter, kjoler, jakker og strømper. Alligevel er der mindst ét ​​element en alternativ pige ønsker. Find ud af mere om Dr. Martens tøj på dette link.

3.. Converse All Star sneakers

Primært beregnet til at være basketball sneakers, converse alle stjerner er en anden genkendelige emne blandt alternative mennesker. Det er de sneakers, der ikke vare meget længe, ​​men de er elsket og værnet. Desuden er de utrolig behagelig og perfekt valg til varme sommerdage, fordi de er lavet af lærred.

Du kan vælge mellem de originale farver eller nye farveskemaer. Converse All Star sneakers vil forblive et symbol på oprørere, rock and roll og alternativ livsstil.

4.. Alchemy Gothic

Alchemy Gothic brand startede som en virksomhed, der producerede alternativ rock og heavy metal stil smykker. Gennem årene har de begyndte at producere tøj, tilbehør og husholdningsartikler. Smykker, naturligvis forblev deres mest genkendelige mærke. Alchemy Gothic poster er meget populære blandt musikere i hele verden.

Du kan se bands som Lacuna Coil, Sonicsyndicate og The 69 Eyes fremhævede i deres nyeste katalog. Alchemy Gothic er en form for en klassiker for enhver alternativ pige. Tjek deres officielle hjemmeside.

5.. Rock rebel tøj

Dette er faktisk ikke en brand, men snarere en enorm hjemmeside med en masse mærker, hvis vigtigste produkter er alternative tøj og tilbehør. Pladsen kan søges enten efter kategori eller efter mærke og valget er virkelig store. Du kan finde alt fra simple jeans til kjoler og endda badetøj.

Der er en særlig del af hjemmesiden for varer til salg, så du kan selv finde en bedre aftale. Tjek officielle hjemmeside for Rock Rebel Beklædning. Følg linket og forkæl dig selv med et nyt punkt i dag.

Så, farvel baggy tøj og mænds skjorter - alternative piger har er specielt lavet til dem. De er smukke, de er feminine og de vil stadig lade dig være dig. Vælg elementer fra denne liste over nice alternativ tøj til kvinder og blive, at rock-pige, du altid har ønsket at være.

Aktuelle artikler