7 smarte måder at klæde på et budget

Ud af penge, men stadig ønsker at se fantastisk? Det er helt muligt. Her er 7 smarte måder at klæde på et budget.

7 smarte måder at klæde på et budget

Må ikke nogensinde lade sådan en triviel ting som penge stå i vejen for din indre fashionista! Ja, penge kommer ind til ligningen, og er nødvendig, men manglen på det ikke behøver at være så begrænser som du tror, ​​især ikke når det kommer til mode.

Du kan være med på moden, fed og betagende, slid cute udstyr, udtrykke din egen stil, og nyd mode, selv mens du er på et budget.

Som en kendsgerning, kan være på et budget, faktisk gøre dig træde ud af boksen og være mere kreativ med dit tøj og stil. Tjek nogle gode måder at klæde den måde du ønsker at når shopping på et budget.

1.. Raid dit skab

De fleste piger kun fokusere på en vis procentdel af deres garderobe, og glemme alt om resten, uanset årsagen. Men hvis du virkelig tog et godt kig på, hvad du har tilbage, du ville sikkert finde masser af ting, der kan bruges til at skabe et outfit, masser af ting, der bare har brug for lidt fastsættelse eller bare ting, du brugte til at elske, men blot glemte. Desuden er masser af trends kommer tilbage, og kommer tilbage stort. Derfor er nogle af de ting, du ejer, som var hot vej tilbage kunne sandsynligvis være hip i dag med en smule modifikation.

2.. Go vintage

Og når jeg siger "go vintage" Jeg mener, raid din mors skab også. Seriøst, kan jeg vædde du finder du nogle alvorlige mode perler i der fra da hun var yngre og ind dressing op. Som jeg sagde tendenser kommer tilbage, og nogle af hendes gamle ting kunne være temmelig værdifulde fund - du får noget, der er unikt, der har en historie, og at vintage føler, der er helt hype i disse dage og perfekt til at skabe smukke outfits.

3.. Watch out for salg


Salget kan absolut være hektisk, men det er en fantastisk måde at få store fund uden din tegnebog tage et kæmpe hit. Så hold øje åbent for salg på brand stores, du kan lide, men kan ikke rigtig råd meste af tiden, eller bare dine favorit butikker, så du ikke glip af en mulighed for at få de bedste tilbud.

4.. Outlet indkøbscentre og butikker

Salg hele tiden, hvad kan være bedre? Sure de normalt ikke har ting fra de nye kollektioner eller hvad, men der virkelig bekymrer sig om det? Hvis du tror, ​​en kjole er sød har du virkelig ligeglad med, om det er forår / sommer 2011? Selvfølgelig ikke.

5.. Invester i erklæring stykker

Det er her du spendere. Det er helt normalt at sætte en lille smule flere penge på siden og bruge dem på en dejlig høj kvalitet pung, et par store sko, et dejligt bælte, eller noget lignende. Tænk på dem som en investering, fordi, de er prisen stort set bør garantere høj kvalitet, og det betyder, at du får store forbrug ud af dem. Og det er ikke alle, vil disse bliver de emner, du bygge dit hele tøj fra igen og igen i fremtiden, fordi de er tidløse og smukke. Hvis du har en stor par sko på, alt hvad du behøver, er stramme jeans og en almindelig hvid tee at se fab!

6.. Accessorize

Ingen outfit er komplet uden store tilbehør, de gør en kæmpe forskel og kan tage dit look til et helt andet niveau. Og det bedste er - de behøver ikke at være dyrt overhovedet! Du kan finde stor ting på fantastisk pris dybest set overalt, selv i brand stores.

7.. DIY

Hvorfor ikke? Du er fri til at gøre hvad du vil. Skær nogle gamle jeans og gøre shorts, gør rippet jeans selv, drej en overdimensioneret T-shirt i en sød kjole, mulighederne er uendelige. Hvis du ikke er sikker på hvordan du gør det, tro mig, kreative YouTubers vise dig. Der er så mange DIY tutorials du finder noget, der vil hjælpe dig for sikker.

Aktuelle artikler