Hvad kjole til at bære med brede skuldre

Her er hvordan du vælger den perfekte kjole til at bære, hvis du har brede skuldre.

Hvad kjole til at bære med brede skuldre

Den vigtigste ting om at vælge tøj gemmer sig, hvad vi ikke ønsker set, og fremhæve, hvad vi mener er vores bedste aktiver. Hvis du har brede skuldre, måske du tror, ​​at du ligner en professionel svømmer, og ikke føler sig trygge vise dem frem.

Tricket er at vælge en del af din krop, som du kan lide og få en kjole, der vil fladere og flagre det. Hvis du kan lide din bryster, gå til en low-cut kjole, hvis du kan lide dine ben, vise dem frem i en kort kjole. Måske du er ubehageligt med dine skuldre, men hvis du har en mager, muskuløs ryg, den gode nyhed er, at fyrene elsker at se det, så de vil gå vild for en backless kjole.

Vælge en kjole til en særlig lejlighed, kan være svært, fordi pigerne føler ofte, at kropslige funktioner som regel forbundet med en mandlig build kan ikke se feminin. Forkert! Her er et par kjoler, som du kan føle sig godt tilpas og sexet i.

Kort og søde

Vise dine ben i disse korte kjoler. Gå efter et snit, der gør din talje ser lille, og nødblus nedad, så du visuelt gøre dine skuldre ser mindre og opmærksomhed henledes på din underkrop. Hvis du ønsker at vise dine kurver, gå en strammere kjole. Hvis du går efter afslappet elegance, skater cut er perfekt for dig. Magien ligger i detaljen - den første kjole viser off din kavalergang, den anden din talje, og den tredje trækker øjet til den asymmetriske nederdel.

 • Laser cut dress (allyfashion.com)
 • Flower mesh dress (delias.com)
 • Dry Lake kjole (nelly.com)

Vis nogle tilbage

Disse designs er feminine, sexet og vise din skulpturelle ryg. Eksperimenter med længde afhængigt af den lejlighed, men jeg tror dette look fungerer bedst med en knælang eller længere.

 • Nude dress (romwe.com)
 • Emilio Pucci kniplinger kjole (net-a-porter.com)
 • Pinko draperet kjole (sereneorder.com)

Spaltning

Low-cut kjoler med eller uden ærmer er ideel, hvis du ønsker at vise din overkrop og skjule begge skuldre og dine ben. Da du vil vise alvorlige hud "ovenpå", så sørg for kjolen er længere og mere elegant at undgå at se billigt. Du kan også vælge fra en bred vifte af kølige sommer maxi kjoler til en afslappet dag ud.

 • Lanvin satin cocktail kjole (brownsfashion.com)
 • Herve Leger lilla kjole (stylebop.com)
 • Lanvin wrap dress (matchesfashion.com)

Eksperiment!

Der er sjove, sexet, cut-out designs derude, som du absolut bør prøve. Hvis du viser lidt peep-gennem hud på din taljen eller hofter, vil alles opmærksomhed drages der. Ingen vil se på dine brede skuldre i "Rare" sequined kjole. Hvis en fyr ser dig i denne sexet, gyldne tal, tror jeg ikke han ville lægge mærke til, hvis du havde to hoveder.

 • Lipsy skåret ud dress (bankfashion.co.uk)
 • Sjælden sequined dress (topshop.com)
 • Club L dress (republic.co.uk)

Der er et par designs, som du absolut bør undgå. Kjoler med tykke stropper kun henlede opmærksomheden på dine skuldre og bryst, og det gør stropløs, rør top kjoler. Og den ene ting, der rent faktisk vil gøre dine skuldre ser større end de allerede er, er den type kjole med stropper, der binder rundt om halsen. Kæmpe no-no!

Aktuelle artikler