Hvordan at vælge den rigtige jeans til din krop type

Jeans er en af ​​de grundlæggende tøj, der er til stede i både mænds og kvinders skabe. Du kan bære dem på formelle lejligheder (stylet op med fancy smykker, høje hæle og silkeblød jakke), eller henkastet street-wear, ligesom du er lige kommet ud af sengen. Nøglen til at finde den perfekte par jeans er at undersøge din krop type, fordi det er almindeligt er kendt, at et par ikke passer os alle. Her er nogle tips om at vælge de rigtige jeans til din krop type, jeg er sikker på du vil være tilfreds med resultatet af din næste shoppingtur.

Hvordan at vælge den rigtige jeans til din krop type

Bigger backside

Det er vigtigt, at du køber lav talje jeans uden lommer, eller hvis du ikke kan finde den ene uden lommer, køb dem med de mindste mulige lommer, du kan finde. At skjule store hofter, vælge dem uden forlommer. Det vil visuelt indsnævre din figur. Det ville være klogt ikke at udvælge blegede jeans, som mørkere nuancer vil gøre magi for din krop type.

Flad bag

Lav talje jeans, der bleges foran og på bagsiden er lavet til dig. Det er nødvendigt at tage en forholdsvis snæver model. Vælge den ene med mange lommer, som vil fylde de huller, du mangler. General skinniness er bedst dækket op af iført patchwork jeans, lavet af forskellige dele af jeans, eller kombineret med andre materialer eller - hvis du ikke kan lide den stil, pick bredere klassiske cut jeans.

Tykke lår

Straight-cut jeans, der er lidt bredere ved klokken på deres ender er dit bedste valg, hvis du er en kvinde, der er bygget stærk i benet området. Farve skal være mørkere. Undgå stramme modeller - dem der ikke ligefrem gør dig nogen fordel. Iført hælene sammen dette par perfekte jeans vil helt sikkert langstrakt lårene og gøre dig se tyndere.

Korte ben

Undgå modeller, der når din talje linje og dem, der har flairs. Praksis viser, at det er bedst at kombinere jeans med farven på din t-shirt eller hvad du vælger at bære. Dette trick vil visuelt gøre dine ben længere og mere elegant. Hvis du bære jeans med høje hæle, skal du sørge for at vælge jeans, der er lange nok til at falde over heels omkring en tomme.

Jeans bør være lang nok til at nå jorden, når du prøver dem på. Sørg for at der ikke er nogen ekstra ledig plads i ryggen, fordi det bare kan ske din bagdel "titter", når du bøjer over.

Tror ikke salgspersonalet når de fortæller dig et bælte vil løse alt. Ideel jeans skal være god, når du sidder, står, danse eller gøre, hvad du normalt gør.

Keep it simple - Jo færre lynlåse, lommer og anvendelse, jo bedre. Dekorerede lommer kan håndtere kun fladbundede piger. Men hvis du er begavet i dette område, er der ingen grund til at understrege det længere, fordi du uforvarende vil tilføje et par pounds - visuelt, selvfølgelig.

Det er obligatorisk at mærke en ven med, når du er ved at købe et par jeans, deres ærlige mening er vigtigere end hvad du ser i spejlet. Må ikke blive afskrækket. Statistikkerne viser, at en kvinde afprøver ni forskellige modeller, før de finder det mest hensigtsmæssige. Eksperimentere med forskellige stilarter og størrelser, også dem, som du ikke kan se dig selv iført. Til sidst vil du finde den rigtige par jeans.

Aktuelle artikler