Hvordan til at klæde sig til din kæreste

Du har en kæreste, der gør dig svimmel. Den slags, du ønsker at beholde. Og for at holde tingene frisk, kan du ikke bare slappe af og forventer at han vil elske dig alligevel, nøgen, i en træningsdragt eller i en Elie Saab kjole. For at citere Beyoncé, "Hvert nu og da du har fået til at sætte det freakum kjole på". Gør ham til at føle som om det er den første dato hele tiden. Og hvordan kan du det? Hvordan du pynte til din kæreste? Nå, her er par hints.

Hvordan til at klæde sig til din kæreste

1.. Må ikke være slutty

Dressing up er ikke det samme som at være slutty. Mænd i dag har set nok boobs i deres eksistens til at elske dig, bare fordi du har dem. Prøver for hårdt, siger, at han ikke behøver at forsøge på alle. Hvis du lægger for meget derude, vil du synes som du har en alvorlig mangel på tillid og har brug for en psykolog, ikke en kæreste.

Være en dame, det er, hvad han ikke kan se, som vil gøre ham lyst til at vide mere.

2.. Kjole i overensstemmelse hermed

Ja, en kvinde ser altid godt ud. Men du behøver ikke bære 6 tommer hæle til en baseballkamp. Også, behøver du ikke bære sweatpants til en restaurant. Kjole til lejligheden - der er tidspunkter, hvor en rød kjole er passende, og andre gange, når det synes for ekstravagant.

3.. Justér ikke til hans smag

Som Dr. Seuss engang sagde "I dag, du er du, det er sandere så sandt. Der er ikke én i live, som er Youer så du." Og Dr. Seuss er som regel lige.

Han faldt ikke i kærlighed med en projektion af hans smag - han faldt i kærlighed med dig. Bare fordi han har en cykel betyder ikke, du skal købe en læderjakke. Vær dig selv på alle tidspunkter. Hvis du er en sofistikeret dame, der altid bærer perler og han er en rapper, det er ikke en grund til nogen af ​​jer at ændre.

4.. Pas på dit udseende

Ser godt er ikke alle om at sætte på et par høje hæle eller bruge rød læbestift. Det handler om aldrig at glemme at sætte din favorit duft. Det handler om altid at bruge fugtighedscreme om morgenen. Ikke springe en voks, bare fordi det er vinter, eller du er single. Det handler om ikke at spise junk food hele tiden og dyrke sport for at holde sig i form.

5.. Vinderen outfits

Hvis du er en af ​​de kvinder, der virkelig ikke får mode, der er et par outfits, du kan bruge igen og igen. Ting du altid har brug for: mørke jeans, en sort cocktail kjole, en hvid simpel skjorte, en T-shirt, et par elegante lejligheder og et par hæle.

Alle disse elementer kan blandes og matches, og så skal du bare accessorize med en dejlig pung eller nogle juveler. Glem alt om mode - tror evig stil. Må ikke føle sig dårligt, fordi det ser ud til, at andre kvinder er mere fashionable. Moden skifter, men stil tilbage.

6.. Nøgle

Nu hvor du har en flot outfit, du har brug for nogle andre ting, som er nøglen til gode udseende. Vælg en god frisure for natten - måske nogle låse? Brug subtile makeup, de fleste mænd ikke forstår overdrevne. De siger altid "pynte til din kæreste" som om alle du havde at plukke var en kjole. Nej - du nødt til at have pæne negle, dufter godt og gør dit hår.

7.. Nedenunder det hele

Når du tager det perfekte røde kjole, kan du ikke være iført Grannie trusser. Pick en sexet nummer, der vil overraske ham.

Hvis du gør alt dette, vil du helt sikkert slå ham af hans fødder. Og det er, hvad du skal gøre hver dag for den mand, du elsker.

Aktuelle artikler